Δράσεις- Συζητήσεις- Προβληματισμοί- Ψυχαγωγία- Εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βριλησσίων.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Οι παιδικοί σταθμοί στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης UNICEF για τα μικρά προσφυγόπουλα!

Βριλήσσια: Οι παιδικοί σταθμοί στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης UNICEF για τα μικρά προσφυγόπουλα!

paidikoi_stathmoi
O Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Oργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, συμβάλλει και συμμετέχει ενεργά, μέσω των δημοτικών παιδικών σταθμών,στην πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για την ενίσχυση του “κουμπαρά” του τηλεμαραθώνιου που οργανώνει η UNICEF σε συνεργασία με τη Δημόσια Τηλεόραση ΕΡΤ,τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015.
Στόχος η εξασφάλιση χρημάτων για την αγορά εμβολίων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για τα προσφυγόπουλα που δεν καλύπτονται από τις εθελοντικές προσφορές πια. Τα παιδιά, με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού, θα κατασκευάσουν δωράκια για τα προσφυγόπουλα και θα συγκεντρώνουν παιχνίδια, καθώς και το ελάχιστο ποσό του ενός ευρώ στο μεγάλο κουμπαρά που θα κατασκευαστεί.
Η μαγνητοσκόπηση της τρυφερής αυτής πράξης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015, ώρα 9.30π.μ.,στον 1ο παιδικό σταθμό (οδός Εθνικής Αντιστάσεως)και θα συνεχιστεί και στους υπόλοιπους παιδικούς σταθμούς (Η μαγνητοσκόπηση γίνεται για λόγους τήρησης του ωραρίου απασχόλησης των παιδιών).
Για τον Κινάν που είναι απροστάτευτος…
Για την Νταφνίν που υποσιτίζεται…
Για όλα τα παιδιά πρόσφυγες που χρειάζονται βοήθεια…
Για να προλάβουμε τα όνειρά τους…
Ένα ευρώ αρκεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου