Δράσεις- Συζητήσεις- Προβληματισμοί- Ψυχαγωγία- Εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βριλησσίων.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015


ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 
ΓΡΑΦΕΙΟ TYΠΟΥ
Δ/νση: Βερνάρδου 23
15235 Βριλήσσια
Τηλ.: 213 2050510


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Η παιδική θεατρική παράσταση «ΛΕΛΟ & ΣΤΡΟΥΘ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ! ΦΙΛΟΙ Η ΕΧΘΡΟΙ;» στο Δήμο Βριλησσίων

Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων
και η ομάδα ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ προσκαλούν τους μικρούς μας φίλους να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «ΛΕΛΟ & ΣΤΡΟΥΘ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ! ΦΙΛΟΙ Η ΕΧΘΡΟΙ;» του βραβευμένου συγγραφέα παιδικών κι εφηβικών βιβλίων Φίλιππου Μανδηλαρά, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17:30, στην αίθουσα ΜΟΥΣΩΝ, στο Πνευματικό Κέντρο τουΔήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11).
-ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ-

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2,5-8 χρονών, τα οποία παίζουν ενεργό ρόλο στο έργοΜεταμορφώνονται με κοστούμια και παίζουν ρόλους στη σκηνή!

Παρακαλούνται όσοι γονείς ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν με τα παιδιά τους την παράσταση να δηλώσουν συμμετοχή, έως την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, στη Γραμματεία του Πολιτιστικού Τομέα:
Πάρκο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ(Μπακογιάννη & Πλαταιών)
Ώρες:09:00-15:00
Τηλ. Επικοινωνίας: 21060955052106095171
Fax:2106095436
E-mail:secpnevm@vrilissia.gr
Site: www.vrilissia-arts-sports.gr

Λίγα λόγια για το έργο... Ένα έργο που εξελίσσει τη συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών:
Ο Λέλο είναι ένα μοναχοπαίδι που απολαμβάνει την αποκλειστική φροντίδα, προσοχή κι αγάπη των γονιών του. Η ζωή του αλλάζει ολοκληρωτικά, όταν οι γονείς του αποφασίζουν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι, τη Στρουθ. Έτσι, ο Λέλο αποκτά απροσδόκητα ένα αδελφάκι. Και μάλιστα ένα αδελφάκι αλλιώτικο απ’ τ’ άλλα...ΟΛέλο χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του! Νιώθοντας ότι απειλείται από την παρουσία του νέου μέλους, ξεκινάει πόλεμο που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τις συνέπειες των πράξεών του. Πώς θα διαχειριστεί ο Λέλοτα πρωτόγνωρα συναισθήματά του; Το θυμό του, τη ζήλεια του, το φόβο της απόρριψης; Πως θα μάθει να μοιράζεται και ν’ αποδέχεται; Μια παράσταση που βοηθάει τα παιδιά στην αναγνώριση και διαχείριση των συναισθημάτων τους αλλά και στην αποδοχή της διαφορετικότητας των άλλων.
-Διάρκεια: 60’-
Διασκευή: Μαρίνα Βήλλου
Σκηνοθεσία: Μαρίνα Βήλλου, Αντώνης Αθανασόπουλος
Ερμηνευτές: Βίκυ Κατσίκα, Αντώνης Αθανασόπουλος, Μαρίνα Βήλλου
Βιολί: Αντώνης Αθανασόπουλος
Σκηνικά: Ομάδα Μαρμελάδα
Κοστούμια: Ομάδα Μαρμελάδα
Κούκλες: Βάσω Γιαρένη
Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Δημήτρης Βαλσάμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου