Δράσεις- Συζητήσεις- Προβληματισμοί- Ψυχαγωγία- Εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βριλησσίων.

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Συμμετοχή των παιδικών ΣΤΑΘΜΩΝ του Δημου Βριληςςίων σε Τηλεμαραθώνιο αγάπης για τα Προσφυγόπουλαστις 14 Δεκεμβρίου 2015

Μαμάδες & Μπαμπάδες
Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF διοργανώνει όπως κάθε χρόνο σε συνεργασία με την Δημόσια Τηλεόραση ΕΡΤ μεγάλο τηλεμαραθώνιο αγάπης για τα μικρά προσφυγόπουλα.

Ο τηλεμαραθώνιος , που θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου ημέρα Δευτέρα έχει σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες των ανήλικων προσφύγων σε είδη πρώτης ανάγκης και εμβόλια.Κύριοι Μπαμπάδες και Μαμάδες...
Μην ξεχάσετε να υπογράψετε σχετική Δηλωση στο σχολειο!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ


Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF διοργανώνει όπως κάθε χρόνο σε συνεργασία με την Δημόσια Τηλεόραση ΕΡΤ μεγάλο τηλεμαραθώνιο αγάπης για τα μικρά προσφυγόπουλα.

Ο τηλεμαραθώνιος , που θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου ημέρα Δευτέρα έχει σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες των ανήλικων προσφύγων σε είδη πρώτης ανάγκης και εμβόλια.

Οι Παιδικοί μας Σταθμοί θα αφιερώσουν κάποιες δράσεις τους σ αυτή την προσπάθεια. Επειδή θα υπάρξει βιντεοσκόπηση κάποιων δράσεων στις 30 Νοεμβρίου από την ΕΡΤ, μέρος των οποίων πιθανότατα θα προβληθεί στην ΕΡΤ την ημέρα του τηλεμαραθωνίου, όσοι γονείς δέχονται να συμμετάσχει το παιδί τους στη βιντεοσκόπηση παρακαλούμε να το δηλώσουν στη δασκάλα της τάξης τους υπογράφοντας την παρούσα Ανακοίνωση – Υπεύθυνη Δήλωση.

Όσοι από σας επιθυμείτε θα παρακαλούσαμε να συμμετέχετε σ αυτή τη διαδικασία φέρνοντας ρούχα, τρόφιμα ή χρηματικό ποσό για τον κουμπαρά μας.


Δηλώνω υπεύθυνα ότι δέχομαι να βιντεοσκοπηθεί το παιδί μου ………………………………….. (ονοματεπώνυμο παιδιού) από συνεργείο της ΕΡΤ στα πλαίσια της συμμετοχής του στη δράση των Παιδικών Σταθμών για τον τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ για τα μικρά προσφυγόπουλα.Ο/Η  δηλων/ουσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου