Δράσεις- Συζητήσεις- Προβληματισμοί- Ψυχαγωγία- Εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βριλησσίων.

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015


ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 
ΓΡΑΦΕΙΟ TYΠΟΥ
Δ/νση: Βερνάρδου 23
15235 Βριλήσσια
Τηλ.: 213 2050510

-11-2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Συμμετοχή του Δήμου Βριλησσίων στην εκστρατεία εμβολιασμού των ανασφάλιστων παιδιών

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, σε συνεργασία με την Οργάνωση "Αποστολή -ΑΝΘΡΩΠΟΣ" και στο πλαίσιο του προγράμματος"Εμβόλια – ζουμεΠαιδιά Ανασφάλιστα, όχι Απροστάτευτα", συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία εμβολιασμών μέσω των εθελοντών ιατρών και των δύο πλευρών και καλεί να δηλώσουν συμμετοχή όλοι όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να εμβολιάσουν τα παιδιά τους με εμβόλια του Εθνικού υποχρεωτικού εμβολιασμού, με εξαίρεση το BCG (για το οποίο πρέπει να προηγηθεί δερμοαντίδρασηmantoux) και το εμβόλιο για τον ιό των ανθρώπινων κονδυλωμάτων - HPV.

Πρόσβαση στη δράση αυτή πρόληψης έχουν όλοι οι Έλληνες ή αλλοδαποί που δεν έχουν καμία πρόσβαση σε κρατικούς φορείς υγείας.
Εφόσον συμπληρωθεί ο αριθμός των παιδιών που θα εμβολιαστούν, θα ανακοινωθεί η ημερομηνία εμβολιασμού τους.

Την ημέρα του εμβολιασμού θα διανέμεται στους γονείς ενημερωτικό φυλλάδιο (πληροφορίες για τον εμβολιασμό, τα αποτελέσματά του και τις πιθανές παρενέργειες) και στη συνέχεια, οι γονείς / κηδεμόνες θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση,στην οποία θα αναφέρεται ότι προσήλθαν οικειοθελώς και επιτρέπουν τον εμβολιασμό του παιδιού τους.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα του ΟΚΠΑ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου