Δράσεις- Συζητήσεις- Προβληματισμοί- Ψυχαγωγία- Εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βριλησσίων.

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1973ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 
ΓΡΑΦΕΙΟ TYΠΟΥ
Δ/νση: Βερνάρδου 23
15235 Βριλήσσια
Τηλ.: 213 2050510

12-11-2015ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Πραγματοποιήθηκε η 2η διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου για το νέο ακαδημαϊκό έτος


Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 6-8 μ.μ., στην αίθουσα «Ν. Εγγονόπουλος» στο πάρκο «Μ. Θεοδωράκης», πραγματοποιήθηκε η 2η διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου με θεματική την Ιστορία και είχε το ακόλουθο θέμα:
«Στην εξορία» - Ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στο χειρόγραφο ημερολόγιο που διασώθηκε, του Ρωμιού Κωνσταντίνου Κιουρκτσόγλου και περιγράφει με άμεσο και λιτό τρόπο τις συνθήκες διαβίωσης των υπόχρεων του φόρου περιουσίας στην εξορία. 
Ομιλήτρια ήταν η κ. Ειρήνη Σαρίογλου (ερευνήτρια- ιστορικός).

Η διάλεξη είχε μεγάλο ενδιαφέρον και την τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Εθελοντισμού κ. Σοφία Χαντζάρα, η Πρόεδρος της Α’ Σχολικής Επιτροπής κ. Γιώτα Παρασκευοπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Μουζάκης και πολλοί δημότες.

Η επόμενη διάλεξη θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18-11-2015 με θέμα: «Πολυτεχνείο 1973». Ομιλητής θα είναι ο κ. Αριστοτέλης Σαρρηκώστας(φωτορεπόρτερ του Πολυτεχνείου).
…………………………………………………………………………………………..
Αντιδημαρχία Παιδείας
sxantzara@vrilissia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου