Δράσεις- Συζητήσεις- Προβληματισμοί- Ψυχαγωγία- Εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βριλησσίων.

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Ενημέρωση γονέωνΘα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:
1.       Ο Σύλλογος μας σας προσκαλεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 6 το απόγευμα στην Αίθουσα του ΤΥΠΕΤ για την κοπή της πίτας μας. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με το δήμαρχο Βριλησσίων κύριο Κωνσταντίνο Ιωαννίδη πάνω στα ζητήματα που αφορούν τους δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς. Παρακαλούμε για την παρουσία σας ώστε με τη συνδρομή σας να πραγματοποιηθεί ένας γόνιμος διάλογος, να ενημερωθείτε για το παρόν και το μέλλον των Σταθμών και να βρούμε λύση σε ζητήματα που μας αφορούν όλους.
2.       Θα πρέπει μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου να καταβληθεί η δεύτερη και τελευταία δόση της αμοιβής των γυμναστών από όσους γονείς συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Το ποσό ανέρχεται στα 20 ευρώ. Εναλλακτικά, εκτός από την καταβολή μετρητών στις δασκάλες, μπορείτε να καταβάλετε το ποσό στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό: Εθνική τράπεζα (ονόματα: Φριτζαλάς Δημήτριος, Ψωμά Ανδριανή) 650/70170819, IBAN GR8301106500000065070170819. Στην περίπτωση αυτή ως αιτιολογία θα πρέπει να γράψετε το ονοματεπώνυμο του παιδιού σας. Στον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό μπορείτε αν θέλετε να καταβάλετε και την ετήσια συνδρομή των 10 ευρώ, αλλά και τα 2,5 ευρώ της ασφάλειας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου