Δράσεις- Συζητήσεις- Προβληματισμοί- Ψυχαγωγία- Εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βριλησσίων.

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013



Αγαπητοί γονείς,
στις δύσκολες εποχές που διανύουμε η γνώση αποτελεί σημαντικό εφόδιο για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας και εμάς τους ίδιους. Με αυτό το σκεπτικό και με διάθεση προσφοράς στους γονείς, το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων των παιδικών σταθμών του Δήμου Βριλησσίων σας προσκαλεί στην ημερίδα με τίτλο Μάθηση και ανάπτυξη στην προσχολική ηλικία, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013, 10:00- 13:00 το πρωί στην Αίθουσα του Πάρκου Μίκης Θεοδωράκης (πρώην ΤΥΠΕΤ).

Με ποιους τρόπους και μέσα από ποιές διαδικασίες και δραστηριότητες μαθαίνουν τα παιδιά μας; Πως μπορούμε να τα βοηθήσουμε εμείς; Υπάρχουν μαθησιακές δυσκολίες που μπορούμε να ανιχνεύσουμε σε αυτές τις πρώιμες ηλικίες; Πως αντιμετωπίζονται;

Οι πληροφορίες που συχνά έχουμε εμείς οι γονείς για αυτά τα πολύ σημαντικά ζητήματα είναι ελλιπείς και προέρχονται από αναξιόπιστες πηγές (διαδίκτυο, τηλεόραση, περιοδικά). Μέσα από τις ομιλίες έγκριτων επιστημόνων και τη συζήτηση που θα ακολουθήσει ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε μια τεκμηριωμένη άποψη και να βρείτε απάντηση σε ερωτήματα που σας απασχολούν.

Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μας!

Το ΔΣ του ΣΓΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου