Δράσεις- Συζητήσεις- Προβληματισμοί- Ψυχαγωγία- Εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βριλησσίων.

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ



1
       Αγαπητοί Γονείς
    Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών του δήμου Βριλησσίων φιλοδοξεί να παρέχει στα νήπια που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του δήμου μας ασφάλιση με ετήσιο κόστος 2,5 ευρώ για κάθε παιδί. Πρόκειται για συμβόλαιο της Εθνικής Ασφαλιστικής με σχολικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης.
Ειδικότερα, περιλαμβάνει:
ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Ασφαλιζόμενα Ποσά ( ΕΥΡΩ)

ΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΌ ΑΤΥΧΗΜΑ
5.000
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΌ ΑΤΥΧΗΜΑ
5.000
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΌ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΣΟΣΤΌ % ΤΩΝ
5.000
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΠΌ ΑΤΥΧΗΜΑ
500
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΠΌ ΑΣΘΕΝΕΙΑ
150
ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΠΌ ΑΤΥΧΗΜΑ
2.000
ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ
50
Η ασφάλιση ισχύει για τους μαθητές και το Διοικητικό Προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών  κατά την διάρκεια της παραμονής στον παιδικό σταθμό , καθώς και 1 ώρα πριν (κατά την μετάβαση )  και 1 ώρα μετά ( κατά την επιστροφή στην κατοικία ) 
Οι γονείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο επισυναπτόμενο έντυπο και να το επιστρέψουν στις παδαγωγούς εως τις 14 Δεκεμβρίου 2012, είτε ηλεκτρονικά στο e mail του Συλλόγου. 



     Σας υπενθυμίζουμε ότι τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τα μέλη του συλλόγου μας έχουν αναρτηθεί στους παιδικούς σταθμούς και στο blog του συλλόγου μας (vrilissakia.blogspot.com) και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου