Δράσεις- Συζητήσεις- Προβληματισμοί- Ψυχαγωγία- Εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βριλησσίων.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ



Αγαπητοί γονείς,
Όπως γνωρίζετε ο ΣΓ&Κ δυστυχώς δεν κατάφερε να αποκομίσει περαιτέρω ελάφρυνση των τροφείων από τον Δήμαρχο Βριλησσίων.
Όπως κατέστη από πλευράς Δήμου σαφές, οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο δήμος και γενικότερα οι ΟΤΑ, δεν επιτρέπουν αυτή την στιγμή βελτίωση των οικονομικών όρων, όπως αυτές έχουν αποφασισθεί.
Ο ΣΓ&Κ όμως δεν μπορεί να μείνει άπραγος και να μην φροντίσει με παράπλευρους τρόπους την ελάφρυνση των ήδη βεβαρημένων μας οικογενειακών προϋπολογισμών.
Συμπληρωματικά με την κίνηση του Εμπορικού Συλλόγου Βριλησσίων μέσω της εκπτωτικής κάρτας, ο Σύλλογος προτείνει κάτι εναλλακτικό, πάντα όμως στην κατεύθυνση της μείωσης του κόστους ζωής μας. Παρακαλούνται λοιπόν, όλοι οι γονείς ελεύθεροι επαγγελματίες, παροχής υπηρεσιών (Γιατροί, Μηχανικοί, Λογιστές, Σχολές Χορού, Ωδεία, Φροντιστήρια, Κομμωτήρια, κλπ) καθώς και Έμποροι (πάσης φύσεως καταστήματα) να προβούν σε προσφορές-εκπτώσεις ή παροχές προς τα παιδιά και τους γονείς τους, σε μόνιμη βάση ή για όσο οι ίδιοι επιθυμούν. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε μεταξύ μας να πετύχουμε σε κάποιο βαθμό την μείωση των δαπανών μας που δυστυχώς δεν καταφέραμε μέσω των τροφείων.
Όσοι γονείς επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτή την κίνηση, παρακαλούνται να δηλώσουν τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα και να τα στείλουν στο  vrilissakia@gmail.com . Κατόπιν θα αναρτηθεί στους παιδικούς αλλά και στο blog μας η σχετική λίστα, ώστε να αρχίζει να εφαρμόζεται πιλοτικά το πρόγραμμα.
Παρακαλούμε όλους σας για την συμμετοχή σας ώστε να αναπτυχθεί η αίσθηση της αλληλοβοήθειας και της συλλογικότητας μπροστά στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι μας. Οι όροι συμμετοχής μας στο πρόγραμμα θα οριστικοποιηθούν μετά την ολοκλήρωση της συλλογής των εθελοντικών προσφορών.


Ονοματεπώνυμο:…………………………………………………………………………………………………………………
Ιδιότητα:……………………………………………………………………………………………………………………………….
Προσφορά-Έκπτωση:…………………………………………………………………………………………………………….
Στοιχεία Επικοινωνίας:………………………………………………………………………………………………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου