Δράσεις- Συζητήσεις- Προβληματισμοί- Ψυχαγωγία- Εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βριλησσίων.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Κυριακή, 27.3.2016 Συν-τρέχουμε για τη ζωή – 1oςΦιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου ΚΕΔΕ

Συν-τρέχουμε για τη ζωή – 1Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου ΚΕΔΕ

Όταν τρέχουμε μαζί, τότε είναι σίγουρο ότι μπορούμε να φτάσουμε πιο μακριά…

Η ΚΕΔΕ και η φαρμακευτική εταιρεία Takeda, σε συνεργασία με τους δήμους Αμαρουσίου και Βριλησσίων ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας προσκαλούν στον 1ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμου της ΚΕΔΕ, ώστε να
συν-τρέξουμε για τον πιο καλό σκοπό: Να στηρίξουμε την υγεία των συνανθρώπων μας σε παραμεθόριες περιοχές, οι οποίοι ειδικά αυτή την περίοδο δοκιμάζονται από το προσφυγικό ζήτημα και χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για άθληση και φυσική διασκέδαση!

Για κάθε συμμετοχή προσφέρεται 1€ σε αυτή την προσπάθεια και μαζί στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης, μέσα από τη χαρά του αθλητισμού!
Ο αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016, στις 10 το πρωί, με αφετηρία το Δημαρχείο Αμαρουσίου και σημείο τερματισμού το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Βριλησσίων. Παράλληλα, στις 11:30 το πρωί θα λάβει χώρα αγώνας 200 μέτρων με πατίνι, για τους μικρούς μας αθλητές, με το σημείο εκκίνησης να βρίσκεται 200μ. πριν το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Βριλησσίων.

Στο χώρο του τερματισμού, θα βρίσκεται και η Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία, με δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη σημασία δωρεάς Αιμοποιητικών Κυττάρων.

Σας περιμένουμε όλους σε έναν νέο αγώνα… που φιλοδοξούμε να γίνει θεσμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου