Δράσεις- Συζητήσεις- Προβληματισμοί- Ψυχαγωγία- Εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βριλησσίων.

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ Γ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ  ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ:
- ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.
-   ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ  Η ΚΕΡΑΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ.
-  ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ 5ΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ.
Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ, ΚΑΘΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΡΑΧΕΙΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΕΡΑΙΑ.
ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ Γ ΠΑΙΔΙΚΟΥ , ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ!
Με εκτίμηση,
ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
Παιδικών Σταθμών Βριλησσίων

http://www.facebook.com/vrilissakia
http://vrilissakia.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου