Δράσεις- Συζητήσεις- Προβληματισμοί- Ψυχαγωγία- Εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βριλησσίων.

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Σε αναζήτηση εθελοντών

Όπως όλοι γνωρίζουμε η φετινή χρονιά προχωρά ασθμαίνοντας όσον αφορά στην επάνδρωση των παιδικών σταθμών του Δήμου μας με το απαραίτητο προσωπικό. Όπως ενημερωθήκαμε ο Δήμος δεν μπορεί να προσλάβει επιπλέον βοηθούς για να καλυφθούν τα κενά, μιας και όλες οι προσλήψεις ελέγχονται πλέον από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού παρουσιάζεται οξύτερο στον Β΄Παιδικό Σταθμό ο οποίος λειτουργεί οριακά με 48 παιδιά και 2 εκπαιδευτικούς, συν την προϊσταμένη, χωρίς βοηθό.
Προκειμένου να βρεθεί βοηθός, βάλαμε αγγελία για παιδαγωγό - εθελοντή. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σύντομα θα έχει βρεθεί άτομο να καλύψει τη θέση βοηθού, και θα εξομαλυνθεί η κατάσταση στον Β΄ Παιδικό Σταθμό. 
Και ιδού και η αγγελία:

Ζητείται απόφοιτος ή τελειόφοιτος ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ νηπιαγωγών/παιδαγωγικής/
βρεφονηπιοκομίας που θα ήθελε για πρακτική άσκηση ή απόκτηση εμπειρίας να προσφέρει εθελοντική εργασία ως βοηθός νηπιαγωγού σε δημοτικό παιδικό σταθμό των Βριλησσίων. Τηλ: 6974828691, Ε-mail: e_katsarou@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου