Δράσεις- Συζητήσεις- Προβληματισμοί- Ψυχαγωγία- Εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βριλησσίων.

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

Ετήσιος απολογισμός δράσης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ν.Π.Δ.Δ. Παιδικών Σταθμών Δήμου ΒριλησσίωνΆλλη μια σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της για τα παιδάκια μας που φοιτούν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας. Πιστεύουμε ότι παρόλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες, η χρονιά κύλησε σε γενικές γραμμές για όλους ομαλά. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στην προσπάθειά του να στηρίξει και να ενισχύσει  την ομαλή αυτή λειτουργία, ανέλαβε τις παρακάτω δράσεις:

1)      Δεκέμβριος 2010: Οργάνωση πάρτι στην Αίθουσα Νεολαίας του Δήμου.
 Gummy Bear και η Minnie ήταν εκεί, καθώς και ο απίθανος μπουφές που όλοι μαζί δημιουργήσαμε. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρόφιμα και τα αναψυκτικά που περίσσεψαν δεν πετάχτηκαν. Δόθηκαν στον καταυλισμό των Κούρδων και στον Ι.Ν. Ανάληψεως, όπου και μοιράστηκαν σε πολύτεκνες οικογένειες).
2)      Φεβρουάριος 2011: Αίτημα προς το Δήμο Βριλησσίων για προμήθεια και τοποθέτηση αντιολισθητικής ταινίας στη σκάλα του Β’ παιδικού σταθμού (για την ασφάλεια των παιδιών μας). Το αίτημα ικανοποιήθηκε άμεσα από το Δήμο.
3)      Μάρτιος 2011: Αγορά και δωρεά μιας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής στον καθένα από τους Α’ και Γ’ παιδικούς σταθμούς.
4)      Μάρτιος 2011: Προσφορά προγράμματος ομαδικής ασφάλισης έναντι κινδύνων προσωπικού ατυχήματος μαθητών.
(Δυστυχώς χάσαμε την προσφορά λόγω έλλειψης ανταπόκρισης από τους περισσότερους γονείς. Η προσπάθεια θα επαναληφθεί και του χρόνου).
5)      Απρίλης 2011: Διοργάνωση της Μουσικής Παράστασης «Ταξίδι στη Μουσικοχώρα», στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων με δωρεάν είσοδο.
6)      Απρίλιος 2011: Φωτογράφιση των παιδιών σε όλα τα τμήματα.
7)      Μάιος 2011: Αγορά και δωρεά ενός μικροφώνου στο Β’ Παιδικό Σταθμό για τις ανάγκες της καλοκαιρινής γιορτής.
8)      Ιούνιος 2011: Επαγγελματική βιντεοσκόπηση των θερινών σχολικών γιορτών.
Επίσης, φροντίζαμε για τη συνεχή ανανέωση και ενημέρωση των θεμάτων που μας αφορούν μέσω του blog μας, vrilissakia.blogspot.com. Τέλος, οι παρεμβάσεις και οι προτάσεις μας στα συμβούλια του Δήμου υπήρξαν απαραίτητες και καθοριστικές για την εύρυθμη λειτουργία των σταθμών καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Ευχαριστούμε θερμά την κα Ζωή Κουβαρά (Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων) για την άψογη συνεργασία μας, φυσικά τις δασκάλες μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, τη διευθύντρια κα Βασιλική Μπάρμπα, όλο το προσωπικό και τους γονείς που στήριξαν το έργο μας. Ευχόμαστε σε όλους ένα καλό καλοκαίρι και ελπίζουμε η νέα σχολική χρονιά να μας βρει πιο ενωμένους και δυνατούς, ώστε να γίνουμε ακόμα πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί στο έργο μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου